ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί:

Α. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Καλέστε μας στο 210.685.4444 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ για να φτιάξουμε μαζί την παραγγελία σας και να απαντήσουμε σε ότι ερωτήσεις έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.

Β. ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο του Messenger που βρίσκεται στο site μας (κάτω δεξιά) για να στείλετε απευθείας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. Γράψτε τον κωδικό ή την περιγραφή και την ποσότητα των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε, την ακριβή διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραδοθεί η παραγγελία σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να μας βοηθήσει στην παράδοση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραδίδουμε τα προϊόντα μας, σε όλες τις περιοχές εντός Αττικής. Για παραγγελίες άνω των 40€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες μέχρι 40€ και βάρος πακέτου μέχρι 20 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 4€. Για παραγγελίες μέχρι 40€ και βάρος πακέτου άνω των 20 κιλών, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το κατάστημα (210 68 54 444) για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος μεταφοράς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με μετρητά κατά την παράδοση είτε με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό. Ενημερώστε μας για την εξόφληση με τραπεζική κατάθεση, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση διατραπεζικής μεταφοράς, τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, ενώ απαιτείται χρόνος 3-4 ημερών για την ταυτοποίηση της εξόφλησης και την αποστολή της παραγγελίας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN EUROBANK: GR2002600950000580201567856

error: Content is protected !!